У низці областей оголосили тривогу через БПЛА / фото mil.in.ua

Цієї ночі російські загарбницькі війська вкотре атакують територію України за допомогою безпілотних літальних апаратів. Про їхнє пересування іфнормує Командування Повітряних сил Збройних сил України.

Інформація оновлюється...

О 02:52 Повітряні сили оголосили про відбій загрози застосування балістичного озброєння.

Відео дня

Станом на 02:40 існує загроза застосування балістичного озброєння для Запорізької, Дніпропетровської, Донецької, Харківської, Кіровоградської, Полтавської та Сумської областей. 

О 02:15 в Одеській ОВА повідомили про пошкодження цивільної житлової інфраструктури та загоряння у місті. Також постраждали цивільні люди.

Повітряні сили оголосили відбій загрози ударних дронів.

Станом на 01:50 в Одесі двічі пролунали вибухи, повідомляє Суспільне.

О 01:31 жителів Харківської, Дніпропетровської, Донецької та Полтавської областей попередили про загрозу застосування балістичного озброєння.

Тим часом жителів Одеси просять залишатися в укриттях через атаку БПЛА.

О 01:21 військові написали про чергову групу дронів з акваторії Чорного моря, вони летять в напрямку Одещини.

Близько 01:06 Повітряні сили зазначили, що атака БПЛА з півдня триває. Фіксують рух групи "шахедів" через Херсонщину в напрямку Миколаївщини.

О 00:27 військові повідомили, що російські дрони тримають курс на Кропивницький.

Станом на 23:55 повітряну тривогу оголошено у Дніпропетровській, Херсонській та Запорізькій областях.

Військові повідомили, що дрони перебувають в західній частині Дніпропетровської області, продовжують рух у північно-західному напрямку. Існує загроза для Миколаївщини та Кіровоградщини.

О 23:24 Повітряні сили попередили про ще одну групу російських "шахедів", вона рухається із Херсонщини в північно-західному напрямку.

О 22:43 військові повідомили у своєму офіційному Telegram-каналі, що в Охтирському районі Сумської області зафіксували російський безпілотний літальний апарат невстановленого типу.

За кілька хвилин стало відомо про рух групи ударних дронів типу "Shahed" із Запорізької області в напрямку Дніпропетровської.

Російські атаки по Україні: останні новини

Як повідомляв УНІАН, вночі окупанти завдали ударів по Харкову. Повідомлялося про руйнування та велику кількість постраждалих.

За словами мера міста, внаслідок атаки пошкоджено щонайменше десять житлових будинків. Постраждали 17 людей, один з них у важкому стані. На місці працюють рятувальники.

Вас також можуть зацікавити новини: