ЗСУ ліквідували топ-бойовика з "ДНР" /t.me/a_shtirlitz

Українські воїни ліквідували окупанта Сергія Самошкіна (позивний "Пірат"). Він був працівником Головного управління Генерального штабу ЗС РФ, а одним із засновників фейкового "міністерства державної безпеки ДНР".

Ліквідацію загарбника підтвердив полковник Збройних сил України, блогер Анатолій Штефан ("Штірліц") у Telegram. Офіцер уточнив, що Самошкін брав участь у ліванській війні, операції проти Хезболли в Бейруті. З 2005 року був проросійським активістом. Крім того, окупант був учасником "кримської весни" та захоплення окупантами Донецька у 2014 році.

Самошкін на Донбасі / myrotvorets.center

У 2016 році Самошкін потрапив у базу сайту "Миротворець". У досьє зазначається, що 2014 році "Пірат" був командиром охорони 2 відділу секретаріату "МДБ ДНР", мав звання старшого лейтенанта та брав участь у війні проти України.

Відео дня

Війна України з Росією 2022 - найважливіші свіжі новини

Вранці 27 листопада Генштаб ЗСУ повідомив, що наші воїни на Донбасі відбили ворожі атаки біля п’яти населених пунктів. В Донецькій області загарбники атакували наших захисників біля Верхньокам’янського, Білогорівки, Спірного й Мар’їнки, а в Луганській - у районі Стельмахівки.

У Генштабі додали, що супротивник намагався посилити свої формування на Авдіївському, Лиманському та Новопавлівському напрямках.

Варто зазначити, що українські військовослужбовці станом на 27 листопада ліквідували 87 310 осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: