Кадиров знову погрожує Україні / Скріншот

Глава Чечні Рамзан Кадиров вибухнув черговою порцією погроз на адресу Києва у відповідь на озвучені президентом України умови щодо переговорів з Росією, що розв'язала війну.

Відповідне абсурдне звернення Кадиров оприлюднив у своєму Телеграм-каналі. Поплічник Путіна вважає, що агресор має право диктувати свої умови переговорів.

Кадиров озвучив свої маревні умови для переговорів РФ з владою України щодо війни. Так, він вважає, що Київ повинен "визнати "ЛДНР", Запоріжжя, Херсон і Крим російськими".

Також він повторив марення російської пропаганди, нібито Україна повинна видати "всіх фашистських злочинців і шайтанів, відповідальних за звірства над російськомовним населенням".

Крім того, глава Чечні впевнений, що у Республіці знайдуться добровольці, в тому числі і він, які будуть воювати надалі проти України, якщо "раптом трапиться неможливе, і СВО (так - "спеціальна військова операція" - РФ називає війну, - УНІАН.) закінчиться без дотримання цих умов".

"Добровольців, зброї та ентузіазму у нас вистачить, щоб виконати наказ верховного головнокомандувача і відбити у сатаністів бажання виступати проти Росії", - написав Кадиров.

Нагадаємо, з перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну окупанти-кадирівці беруть у ньому участь. Часто їх критикують за те, що вони лише знімають "відосики" на передовій, через що їх прозвали TikTok-воїнами.

Переговори України з Росією

7 листопада президент України Володимир Зеленський укотре нагадав про умови для початку переговорів з Росією. Серед них - відновлення територіальної цілісності України, відшкодування збитків, а також покарання всіх причетних до військових злочинів, скоєних в Україні.

Того ж дня в Офісі президента заявили, що Україна ніколи не відмовлялася від переговорів з РФ. За словами радника керівника ОП Михайла Подоляка, головна умова для початку переговорів - виведення російських військ з території України.

Наприкінці жовтня 2022 року Зеленський заявляв, що Україна не розглядає переговори з Російською Федерацією.

Вас також можуть зацікавити новини: