Москві приготується: публіцист спрогнозував, коли в Москві буде черговий "салют" / скріншот

Вибухи, що прогриміли в Москві 30 липня, були просто "пристрілкою", і вже в наступному місяці москвичам доведеться прислухатися до сирен повітряної тривоги, вважає публіцист Михайло Шейтельман 

Публіцист упевнений, що за атакою на Москву стоїть Україна, і для цієї атаки були використані безпілотники. Крім того, він прогнозує нові удари по російській столиці.

"Це був тест. Ми пристрілюємося", – каже Шейтельман. 

Він зазначає, що за останній рік світ кардинально змінився – якщо у 2022 році напередодні Дня Незалежності України панікували через можливі удари ворога українці, то цього року побоюватися варто росіянам.

"Україна безпосередньо обіцяє на 24 серпня, на свій День Незалежність влаштувати неприємний сюрприз російським військовим об'єктам. Тобто рік тому Україна боялася, що по ній вдарять. А сьогодні Україна сама вже каже: "Ми вдаримо 24 серпня". Прямо попереджає заздалегідь. І ці сидять там і тремтять. Звичайно, вони бояться, вони не знають, куди ми вдаримо", – говорить він, маючи на увазі поширений напередодні в мережі ролик, на якому показаний запуск безпілотників, на карті позначена Москва і видніється напис "24 серпня". 

Вибухи в Москві 30 липня - що потрібно знати 

У ніч на неділю, 30 липня, в будівлі "IQ-кварталу" в Москві пролунав вибух. В результаті вибуху були пошкоджені фасади на двох офісних вежах "Москва-Сіті".

Російська сторона заявила, що вибухи – результат атаки українських безпілотників.

Після інциденту аеропорт "Внуково" був закритий, в московській повітряній зоні ввели тимчасове обмеження на знаходження там будь-яких повітряних суден.

Вас також можуть зацікавити новини: