У Мелітополі неспокійно / фото ua.depositphotos.com

У Мелітополі потужний вибух пролунав на військовій базі російських окупантів. Гуркіт чуло все місто. Про це повідомив мер Іван Федоров в ефірі телемарафону.

"Вчора приблизно о 19.30 в Мелітополі пролунав один потужний вибух, який чули жителі всього міста. Вибух стався на півночі нашого міста поблизу селища Семенівка, там де ворог захопив ферму, і саме на цій фермі була розташована одна з військових баз ворога", – повідомив він.

За словами Федорова, вчора у мелітопольців була можливість спостерігати за роботою "дірявої ППО" росіян. Він зазначив, що поки по цьому епізоду немає подробиць, але часто через роботу ворожої ППО страждають приватні будинки городян.

Відео дня

Ситуація в Мелітополі - останні новини

Раніше Федоров розповів, що росіяни запустили в роботу кілька мобільних крематоріїв, щоб приховати реальні втрати своїх військ. Сморід від працюючих крематоріїв отруює життя жителям прилеглих районів.

За даними місцевих жителів, в ряді населених пунктів Мелітопольського району помітно активізувалися російські окупанти. Військові РФ масово перебираються ближче до моря. Окупанти займають порожні будинки місцевих жителів за наводкою колаборантів з місцевих адміністрацій.

Вас також можуть зацікавити новини: