Вибухи у Мелітополі: знищено базу осетинів, могли "задвохсотити" актора Фідарова

Окрім кадирівців внаслідок вдалих атак ЗСУ постраждали й окупанти-осетини.

Українські воїни розгромили базовий табір одного з підрозділів 19 мотострілецької дивізії 58-ї армії (Владикавказ, Північна Осетія). За попередніми даними, відпрацював HIMARS.

Як повідомляє OSINT-експерт Іраклій Комахідзе, серед ліквідованих окупантів багато осетинів, можливо, і Сослан Фідаров - так званий заслужений артист Республіки Північна Осетія.

Днями артист приїхав на окуповану територію Запорізької областьііз "гуманітарною місією" щодо підтримки окупаційного контингенту. Окупанти наразі не коментують ліквідацію Фідарова.

Нічні удари по Мелітополю - що відомо

Пізно ввечері 10 грудня міський голова Мелітополя Іван Федоров заявив про серію вибухів у місті. За попередніми підрахунками, у Мелітополі "підсмажилося" близько 200 російських окупантів.

Крім того, місцеві жителі повідомляють, що "швидкі" їхали з різних частин Мелітополя - не лише зі східної, де пожежа, а і з південної сторони.

За даними місцевих ЗМІ, українські воїни вдарили по базі "Привал мисливця" у Мелітополі. Там своє лігво влаштували кадирівці. Серед "двохсотих" з великою ймовірністю опинився "смотрящий" за регіоном від Рамзана Кадирова Мурад Саїдов.

Вас також можуть зацікавити новини: