"Моторошний удар путінізму": Невзоров пояснив, чому Україні загрожують серйозні бої

Українська держава взяла на себе удар, який було призначено європейцям, вважає ведучий.

Якби армія президента Російської Федерації Володимира Путіна переможно пройшла українською територією, такий жахливий марш тривав би.

Українська держава "прийняла цей моторошний удар путінізму" і вже змогла наполовину його відбити, розповів публіцист та ведучий Олександр Невзоров в інтерв'ю головному редактору видання "Гордон" Олесі Бацман.

На думку співбесідника, українській державі у майбутньому загрожують серйозні бої, оскільки очільник РФ розуміє, що програне протистояння буде його кінцем, і тому "боротиметься за своє життя".

"Я пояснюю європейцям на всіх їхніх телеканалах: друзі, зрозумійте, що зараз Україна взяла на себе удар, який було призначено вам. Якби було інакше і путінська армія, як ніж крізь масло, переможно пройшла б Україну, даремно ви думаєте, що вона зупинилася б у Польщі чи далі. Цей жахливий марш тривав би…", - сказав ведучий.

Нагадаємо, Росія вдерлася в Україну рано вранці 24 лютого. Володимир Путін назвав війну з Україною "спецоперацією", зокрема, для "денаціоналізації" громадян нашої країни.

Спочатку супротивник бомбив військові об'єкти, а потім атакував і мирних людей, зокрема, в Києві, Чернігові, Харкові, Херсоні, Миколаєві Маріуполі та в Одесі. Захисники нашої держави давали супротивнику гідну відсіч.

Олександр Невзоров назвав причину, з якої президент РФ "мочить" громадян нашої держави. На думку ведучого, Путін вбиває наших земляків, оскільки вони показали, що диктатора можна "зламати об коліно".

Вас також можуть зацікавити новини:

Єдиний шанс Кремля: у Зеленського назвали ключовий момент війни з Росією