Соціолог спрогнозував полювання за путінськими "катами" / фото REUTERS

Після того, як закінчиться війна України з Російською Федерацією, "катам" президента РФ Володимира Путіна загрожує розплата - буде нове "полювання за нацистами".

За путінськими військовими злочинцями полюватимуть, поділився прогнозом у Facebook російський соціолог Ігор Ейдман.

"Буде розплата. Після війни буде нове "полювання за нацистами", тільки тепер за путінськими військовими злочинцями...", - вважає експерт.

Відео дня

Соціолог додав, що багато нацистських ватажків розуміли, що їх може очікувати й тому заздалегідь в одяг зашивали ампули з ціаністим калієм, а "кати" Путіна взагалі не думають про розплату. "Вони не тільки злочинці, вони - недоумкуваті", - вважає Ейдман.

"Невже нелюди думають, що їм пробачать жахливі злодіяння, Бучу, Чернігів, Маріуполь, що їм вдасться уникнути відповідальності, що в сучасному світі можна так запросто вбити багато тисяч мирних людей, зруйнувати великі та маленькі міста й вдати, що нічого не сталося?" - поставив питання експерт.

Нагадаємо, російські війська вдерлися в Україну рано вранці 24 лютого.

Ворог спочатку бомбив військові об'єкти, а потім і мирне населення, зокрема, атакував Бучу, Чернігів та Маріуполі. В атакованих населених пунктах є серйозні руйнування, загинуло багато цивільних.

В Організації Об'єднаних Націй станом на 6 квітня задокументували загибель в Україні 1 480 мирних жителів через повномасштабну агресію РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: