HIMARS вдарив по складу окупантів на Луганщині / фото Генштаб

На окупованій частині Луганської області загорівся склад боєприпасів російських загарбників. 

Про це пише видання ASTRA. Зазначається, що займання сталося неподалік від селища Містки Сватівського району області. Загорівся склад з боєприпасами, що належаь 4-й танковій дивізії окупаційних військ РФ. 

Google Maps

За даними видання, по обʼєкту поцілив HIMARS. Варто зауважити, що офіційної інформації від українського військового командування наразі немає. 

Відео дня

Удари по окупантах: останні новини

Протягом доби, 6 березня, авіація Сил оборони України завдала ударів по 7 районах зосередження особового складу противника. Про це повідомив у вечірньому зведенні Генеральний штаб Збройних сил України. Водночас підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 складу боєприпасів та 4 артилерійських засобах противника.

На Таврійському напрямку за добу, 5 березня, було знищено 71 одиницю ворожої техніки. Загальні втрати окупантів у живій силі становлять понад 500 осіб.

Варто додати, що військові Збройних сил України кілька днів тому знищили склад боєприпасів російських окупантів в Олешках Херсонської області. Пожежа та детонація боєприпасів тривали упродовж всієї ночі. 

Вас також можуть зацікавити новини: