На Сумщині внаслідок артобстрілу загинула одна людина / скріншот

Сьогодні, 22 липня, російські терористи вдарили з артилерії по одному із селищ Краснопільської громади Сумщини. Загалом було зафіксовано 14 вибухів.

Як повідомляє Сумська обласна військова адміністрація, удари ворог наніс близько 10-ї ранку.

"Попередньо внаслідок обстрілу одна людина загинула і чотири отримали поранення різного ступеня тяжкості. Поранених доставлено до медичного закладу", - розповіли в ОВА.

Відео дня

Крім того, пошкоджені житлові будинки та об'єкти цивільної інфраструктури.

Ситуація на Сумщині - останні новини

Росіяни чи не щоденно наносять удари по прикордонним громадам Сумської області. Зокрема, обстрілюють мирні населені пункти з мінометів, артилерії, безпілотників та іншої зброї.

Так, цієї ночі та зранку ворог здійснив чотири обстріли прикордонних громад. Постраждали Білопільська, Великописарівська, Середино-Будська та Шалигинська громади. Окупанти били з мінометів, протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. 

За даними Генштабу ЗСУ, загалом протягом минулої доби росіяни завдали 16 ракетних, понад 20 авіаційних ударів та 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах України. 

Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільних, зокрема діти. Руйнувань та пошкоджень зазнали пункти зберігання зерна на півдні України, промислові об’єкти, знищено та пошкоджено понад 70 цивільних житлових будинків та інша інфраструктура.

Вас також можуть зацікавити новини: