Під Каховкою смачно "прилетіло" в колону бригади окупантів / скріншот

Бійці Сил оборони України розгромили колону російських окупантів. "Приліт" зафіксували в районі Каховки на тимчасово окупованій частині Херсонської області.

Зазначається, що під удар потрапила 205 окрема мотострілецька бригада, військові злочинці якої скаржилися на свавілля командування.

"Гарний приліт по логістичній колоні 205-ї ОМСБр 49-ї ОВА в районі Каховки. Цимес в тому, що це та сама скандальна 205-я, в якій м'ясо скаржиться, що їх командування відправляє на острови на забій в режимі нон-стоп і втрати буквально зашкалюють. По ходу у них забій не тільки на "островах", але і на під'їзді все норм", – повідомив військовий аналітик Олександр Коваленко у своєму Telegram-каналі.

Також він показав наслідки прильоту, які зняли самі окупанти. При цьому повідомляється, що на камеру потрапили не всі знищені машини.

"Ось він, прильотік... Ось машинка... Ось так ось вся колона розбита", - говорить автор відео.

Довідка УНІАН. 205-а окрема мотострілецька бригада (в/ч 74814, Ставропольський край) останнім часом дислокується в Новій Каховці на тимчасово окупованій частині Херсонської області.

Саме цю бригаду загарбників вважають винними у підриві дамби Каховської ГЕС 6 червня 2023 року, через що під водою опинилися населені пункти Херсонської та Миколаївської областей.

Підрив Каховської ГЕС - що відомо

У ніч на 6 червня російська окупаційна армія підірвала греблю Каховської гідроелектростанції, що призвело до затоплення домогосподарств та смерті людей і тварини. Крім того, теракт завдав Україні збитків мінімум на 2 мільярди доларів

Вас також можуть зацікавити новини: