Було знайдено близько 100 ящиків зі снарядами 125-го калібру / скріншот t.me

Під час патрулювання с. Королівка Київської області нацгвардійці виявили схрон окупантів - 100 ящиків зі снарядами 125-го калібру.

Про це в Facebook повідомляє Національна гвардія України.

"Триває несення служби у звільнених населених пунктах Київської області, де окупанти залишили велику кількість зброї, боєприпасів, а також можлива робота диверсійно-розвідувальних груп. Зокрема, за цю добу під час несення служби в Королівці Київської області військовослужбовці Національної гвардії України виявили місце, де російські окупаційні війська створили склад з боєприпасами", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Відзначається, що на місці було знайдено близько 100 ящиків зі снарядами 125-го калібру.

"Також патрулювання здійснюється в інших населених пунктах. Посилені заходи безпеки та комендантська година дадуть можливість значно убезпечити ці населені пункти та захистити наших громадян. Гвардійці й надалі нестимуть службу в тісній взаємодії з іншими правоохоронними органами", - йдеться в повідомленні.

Війна проти України:

  • 24 лютого 2022 року РФ вторглася в незалежну Україну. Почалися обстріли та бомбардування українських міст. Масово гине мирне населення України.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні.
  •  Окупанти обстрілюють мирні міста України. Домовленості про зелені коридори систематично порушуються. Евакуаційні конвої обстрілюються, що ускладнює й евакуацію мирного населення, і доставку в гарячі точки продуктів і медикаментів. У багатьох населених пунктах гуманітарна катастрофа.

Вас також можуть зацікавити новини:

У Чорноморську Одеської області пролунав вибух

Українські війська відбили 7 ворожих атак на Донбасі

Пентагон підтвердив, що саме Росія завдала ракетного удару по вокзалу в Краматорську