ЗСУ розповіли про ситуацію з "вагнерівцями" у Соледарі / фото facebook.com/93OMBr

Російська влада кинула на захоплення Соледара найбільш професійних представників ПВК "Вагнер". Росіяни знову зазнали важких втрат при спробі штурмувати місто.

"Ворог знову здійснив відчайдушну спробу штурму міста Соледар за різними напрямками й кинув у бій найбільш професійні загони "вагнерівців", - заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський.

При цьому він вказав, що "вагнерівці" зазнали втрат та відступили, попри заяви російських пропагандистів.

Відео дня

"Завдяки мужності наших захисників, вмілому т грамотному застосуванню вогневого ураження, противник зазнав значних втрат і в черговий раз відступив, попри пропагандистські заяви про нібито захопленого Соледара", - підсумував генерал-полковник.

Ситуація в Соледарі - що відомо

7 січня представник східного угруповання військ Сергій Череватий повідомив про важкі бої у Соледарі. При цьому він запевнив, що росіяни не контролюють місто та зазнають величезних втрат.

При цьому радник ОПУ Олексій Арестович заявив, що окупанти намагаються відрізати Соледар від Бахмута та перерізати дорогу Соледар-Слов'янськ. 

9 січня журналіст Юрій Бутусов повідомив, що українські захисники вісім днів ведуть безперервний бій з окупантами в місті. При цьому він підтвердив, що загарбники зазнають масштабних втрат.

Вас також можуть зацікавити новини: