Арестович назвав мету атак росіян на Соледар / фото УНІАН

Радник Офісу президента Олексій Арестович назвав мету атак російських окупантів на Соледар Донецької області. Росіяни намагаються відрізати місто від Бахмута. 

У розмові з російським блогером та правозахисником Марком Фейгіним на YouTube Арестович додав, що російські окупанти також прагнуть перерізати дорогу Соледар – Словʼянськ. 

"От вони двома "язиками" і просуваються. Просуваються зрозуміло як, думаю, всі вже бачили картинку. Досягають якихось окремих успіхів за рахунок атак "смертників". Запевняти, що Соледар не візьмуть, – не знаю, можуть взяти, можуть не взяти. Бахмут точно не візьмуть", – наголосив радник ОП.

Відео дня

Бої на Донеччині

У Соледарі Донецької області наразі тривають важкі бої з російськими окупантами. Речник Східного угруповання військ Сергій Череватий повідомив, що окупаційні війська не контролюють місто і зазнають великих втрат.

Пізніше керівник Офісу президента Андрій Єрмак також підтвердив, що підрозділи Збройних сил України не втратили контроль над містом.

Водночас прикордонники зупинили просування ворожої піхоти на одному з напрямків біля Бахмута, ліквідувавши командира окупантів. 

Вас також можуть зацікавити новини: