У Міноборони РФ приснилося перехоплення п'яти ракет Storm Shadow / фото airforce-technology.com

У Міністерстві оборони Російської Федерації видали нову порцію маячні. Цього разу відомство відзвітувало про перехоплення ракет Storm Shadow.

У черговому зведенні про "успіхи" армії РФ вказано, що "оперативно-тактичною та армійською авіацією, ракетними військами та артилерією угруповань військ Збройних Сил Російської Федерації протягом доби завдано ураження 105-ти артилерійським підрозділам на вогневих позиціях, живій силі та військовій техніці у 124-х районах".

Крім того, "засобами протиповітряної оборони перехоплено п'ять крилатих ракет великої дальності Storm Shadow і два реактивних снаряди системи залпового вогню HIMARS".

Відео дня

Також "друга армія" нібито знищила 15 українських безпілотників у районах населених пунктів Дворічне Харківської області, Кремінна, Червона Діброва Луганської області, Роздолівка, Волноваха, Кирилівка, Краснопілля Донецької області, Любимівка, Мирне Запорізької області та Червоний Маяк Херсонської області.

Удар по Чонгарському мосту - що відомо

Вранці 22 червня загарбники поскаржилися на пошкодження Чонгарського мосту між Херсонською областю та Кримом. В результаті "удару" постраждала як мінімум частина автодороги, через що проїзд по мосту закрили.

У свою чергу місцева окупаційна влада стверджувала, що міст можуть відновити протягом декількох тижнів

Варто відзначити, що прес-секретар російського диктатора Дмитро Пєсков відмовився що-небудь коментувати з приводу Чонгарського мосту, по якому, як стверджують окупанти, ЗСУ завдали удару ракетами Storm Shadow.

Вас також можуть зацікавити новини: