Ситуація контрольована українськими захисниками / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Наразі росіяни на ділянці Красногорівка - Нетайлове не використовують техніку, намагаючись просуватися малими групами. Про це розповів офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький.

"Ворог намагається постійно штурмувати, роблячи спроби зайти на наші позиції. Росіяни накопичують свій особовий склад, намагаючись просуватися малими групами, і десь закріплюватися. Наше завдання їх виловлювати й знищувати", - сказав він в ефірі телеканалу "Еспресо".

Цехоцький стверджує, окупанти не використовують техніку і намагаються просуватися невеликими групами.

Відео дня

"Також ворог використовує авіацію в напрямку наших позицій і по тилах, по цивільних об'єктах, тероризуючи населення. Росіяни намагаються зробити хаос і паніку, але ситуація контрольована", - додав офіцер.

Війна в Україні - ситуація на фронті

На Херсонському та Оріховському напрямках російські окупанти за минулу бойову добу втратили внаслідок ударів ЗСУ десятки одиниць озброєння та важливої техніки, в тому числі – 12 гармат та  дві станції радіоелектронної боротьби "Поле-21". Водночас ворог не полишає намірів вибити українські підрозділи із зайнятих позицій.

Вчора 92-й окремій штурмовій бригаді вдалося покращити своє положення і "видавити" з декількох позицій противника. Там висміяли спроби РФ виконати забаганки Путіна захопити Часів Яр до 9 травня й розповіли, що в бій у росіян йдуть навіть військові кухарі. 

Вас також можуть зацікавити новини: