За добу сили оборони уразили 4 ворожих ЗРК / фото t.me/V_Zelenskiy_official

За добу сили оборони України уразили чотири ворожих ЗРК та нанесли низку ударів по місцях зосередження особового складу противника.

"Протягом минулої доби авіація Сил оборони України завдала удару по трьох зенітних ракетних комплексах "Бук-М1-2", сім ударів - по районах зосередження особового складу окупантів та знищила склад боєприпасів ворога", - повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у ранковому зведенні.

Водночас, наші захисники знищили російський БПЛА типу "Зала".

Відео дня

"Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили російський зенітний ракетний комплекс "Тор", три райони зосередження особового складу та військової техніки противника та три засоби радіоелектронної боротьби окупантів", - йдеться далі у повідомленні.

Ситуація на фронті станом на 20 березня - що відомо

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що Російська Федерація продовжує спроби наступу на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках, а епіцентром бойових дій залишається Бахмут.

При цьому аналітики Інституту вивчення війни вважають, що "великий наступ" російської армії в Україні, ймовірно, доходить до своєї кульмінації. Росія так і не отримала суттєвих перемог. Експерти вважають, що зараз Україна може перехопити ініціативу на полі бою і піти в контрнаступ.

Вас також можуть зацікавити новини: