Володимир Зеленський зробив важливу заяву щодо війни / фото president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський не вважає, що війна України проти РФ зайшла у глухий кут.

Український лідер в інтерв'ю NBC News розповів, що наші захисники роблять для того, щоб було просування. "Наші військові придумують різні плани, різні операції, щоб швидше просуватися вперед і завдавати несподіваних ударів по РФ", - сказав він.

За словами президента, вороги думали, що нас переможуть, але цього не трапилося. "Я не думаю, що це глухий кут", - підкреслив лідер українців.

Відео дня

Важливі новини України про війну - сьогодні це варто знати

У впливовому виданні The Economist нещодавно вийшла стаття головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Залужний попереджав, що війна в Україні проти РФ перетворюється на позиційну, а це протистояння на виснаження, яка вигідна супротивнику.

Головнокомандувач ЗСУ підкреслив, що для виходу з позиційної війни українській державі, у тому числі необхідна авіація, оскільки для проведення наземних операцій треба контролювати повітряний простір.

За словами військового експерта Михайла Самуся, Залужний чітко говорить у своїй статті, що захисники нашої держави будуть намагатися не потрапити у ворожу пастку.

Вас також можуть зацікавити новини: