Капітан спецназу РФ, який перебуває під Соледаром Донецької області, розкрив реальний стан справ окупантів у місті. Спочатку він заявив, що місто вже захопили, потім заявив, що тривають бої, а ще через деякий час визнав, що місто досі стоїть.

Як повідомляє Telegram-канал "Ищи своих", капітан вийшов у стрім одного з російських блогерів і розповів, що насправді відбувається у Соледарі.

"Все х*йово. Соледар взяли, але все х*йово", - коротко прокоментував окупант.

Він заявив, що втрати РФ в Україні величезні. Зокрема, близько 500 окупантів ліквідували під Авдіївкою. У Соледарі "двохсотих" ще більше.

Блогер зазначив, що роспропаганда вже кілька разів звітувала про захоплення Соледару, але окупант з цим не згоден. "Ніх*я", - відповів він на запитання, чи взяли окупанти місто.

"Кажу, як є. Все х*йово. Нема кордонів. Ми - росіяни, і вони (українці - УНІАН) теж росіяни. Йти брат на брата - неправильно. Я тобі відверто кажу, ми не хочемо йти один на одного, а накази приходять. Все, що по телевізору кажуть - п*здьож", - заявив окупант.

Потім загарбник заявив, що він "в принципі не воює". Втім, він впевнений, що за наказом може взяти Соледар "за півгодини".

Щодо "вагнерівців", з яких в РФ роблять "героїв", капітан армії окупантів зауважив, що вони просто стають "м'ясом". Серед найманців в Україні нема професіоналів. Усі професійні "вагнерівці" залишилися в тилу.

Бої за Соледар

Понад два тижні росіяни намагаються захопити Соледар Донецької області. Місто не має стратегічного значення, але стало бажаним трофеєм для ватажка "вагнерівців" Євгена Пригожина.

Українські військові розповіли, що окупанти продовжують жертвувати своїми людьми в спробі взяти Бахмутську ділянку фронту під свій контроль. Росіяни навіть не забирають тіла загиблих і поранених з поля бою, а залишають їх там замерзати. 

У британській розвідці зазначили, що українські військові зберігають позиції в Соледарі Донецької області і поступово наближаються до Кремінної Луганської області. У звіті сказано, що станом на 15 січня ЗСУ майже безперечно зберігали позиції в Соледарі.

Вас також можуть зацікавити новини: