Українські пілоти щодня знищують скупчення російських окупантів / фото REUTERS

Авіація Сил оборони України за 10 квітня завдала вісім ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки російських військ.

Також, як повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України, підрозділи ракетних військ та артилерії уразили район зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, а також боєприпасів росіян

Крім того, українські воїни збили російський вертоліт Мі-24 та шість БПЛА різних типів (два з них - ударні, чотири - розвідувальні).

Відео дня

Втрати Росії в Україні на 10 квітня - що повідомлялося

Нагадаємо, втрати Росії в Україні станом на 10 квітня попередньо склали близько 178 820 чоловік особового складу. За минулу добу Збройні сили України знищили ще 670 російских окупантів.

Також стало відомо, що Збройні сили України знищили російський зенітний ракетний комплекс "Бук" у Пантелеймонівці на Авдіївському напрямку, у мережі опублікували відповідне відео.

Що стосується знищення російського вертольота Мі-2410 квітня, то його підбили на Авдіївському напрямку воїни 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка.