Дмитро Крюков знищений в Україні / фото vk.com

В Україні ліквідований командир танкової роти 20-ї мотострілецької дивізії - 26-річний капітан Дмитро Крюков.

Окупанта знищили місяць тому, проте поховали на малій батьківщині - в селі Бобрівка Сузунського району Новосибірської області, тільки у вівторок, 8 листопада, повідомив у Facebook засновник міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm, OSINT-експерт Іраклі Комахідзе.

"Поховали жмура в селі Бобрівка Сузунського району, де живуть його батьки, а також дочка і екс-дружина, якій ой як не пощастило з шансом отримати компенсацію", - поділився автор.

Відео дня

Комахідзе додав, що в соцмережах знайдено фото, де Крюков разом з уже колишньою дружиною позував у формі Повітряно-десантних військ і в погонах лейтенанта.

Експерт вважає, що окупант служив якийсь час у Камишині в лавах 56-ї окремої десантної штурмової бригади. Комахідзе підкреслив, що вороже збройне формування на початку липня повністю втратило командний склад в результаті удару української армії по пункту управління в Чорнобаївці Херсонської області.

Дмитро Крюков ліквідований в Україні / фото vk.com

У некролозі йдеться, що Крюков навчався в Омському автобронетанковому інженерному інституті.

Втрати Росії в Україні - найцікавіші новини

Збройні сили України наприкінці літа пішли в контрнаступ. Вже звільнено майже всю Харківську область, а також низку населених пунктів у Донецькій, Луганській та Херсонській областях.

9 листопада командувач окупаційними військами РФ в нашій країні Сергій Суровікін сказав, що загарбники залишають правобережжя Херсонської області.

10 листопада Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що з 1 жовтня в Херсонській області звільнено територію площею майже 1,4 тис. квадратних кілометрів.

Станом на 10 листопада на нашій землі вже ліквідували 78 тис. 690 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: