Підполковник, начальник штабу та інші "шишки": у ЗСУ показали "мінусованих" росіян (фото)

Ліквідовано, зокрема, двох старших лейтенантів супротивника.

Втрати Росії серед командного складу у війні проти України зросли, зокрема, ліквідовано командира батальйону Олексія Башкатова, який мав звання підполковник.

Офіцер Збройних сил України з позивним "Штірліц" - Анатолій Штефан, у своєму каналі в Telegram повідомив, що також знищено ворожого капітана Івана Малова - начальника штабу гаубично-самохідної артилерії дивізіону 291 артилерійської бригади РФ. За його даними, ще "мінусовано" капітана Андрія Вороніна, лейтенанта Іллю Астахова і двох старших лейтенантів - Антона Чередниченка й Вадима Техова.

Крім того, воїн повідомив нову деталь щодо ліквідації російського літака дальнього радіолокаційного виявлення та управління А-50У. За відомостями "Штірліца", внаслідок знищення борту ліквідовано начальника оперативного розрахунку літака майора Сергія Федосова.

Український офіцер також показав фотографії знищених російських військових "шишок".

Важливі втрати ворога на 2 березня 2024 року в Україні - що потрібно знати

Увечері 23 лютого стало відомо, що українцям вдалося ліквідувати ще один ворожий літак А-50. Пізніше з'явилася інформація, що всіх членів екіпажу борту знищено.

Варто зазначити, що російські окупанти під час повномасштабної війни проти українців зазнали величезних втрат як у техніці, так і в живій силі. Загальні втрати супротивника серед літаків становлять 346 одиниць. Крім того, вже відомо про ліквідацію приблизно 415 640 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: