Окупанти атакують з ранку до ночі: у ВСУ назвали втрати Росії на Донбасі за три дні

Упродовж кількох днів вороги втратили десятки одиниць бронетехніки, зазначив український воїн.

На межі Донецької та Луганської областей українські воїни вираховують сили супротивників та безжально й методично знищують.

Упродовж трьох днів лише бронетехніки супротивника знищено близько 25 одиниць, повідомляє ТСН у вівторок, 30 серпня, посилаючись на відомості воїна Збройних сил України Кирала Вереса.

"Йшла колона: танки, "Бехи", БТРи! Підрахували, що десь 15 "коробочок". Ну, ми відбили цю атаку", - поділилися захисники України.

Воїни додали, що загарбники на Донбасі з ранку до ночі йдуть в атаку хвилями.

"Одна хвиля - 12-13 машин. Частина там залишилась. В обід - друга хвиля: 10-15 машин. Отак, там три чотири рази на добу. За три дні знищеної тільки бронетехніки противника близько 25 одиниць", - поділився Верес.

Нагадаємо, війська РФ без оголошення війни вдерлися в Україну рано вранці 24 лютого. Супротивники обстрілювали і військові, і цивільні об’єкти. Лише в одному Маріуполі Донецької області загинули десятки тисяч осіб.

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам. Станом на 29 серпня на нашій землі ліквідували близько 47 100 супротивників та, зокрема, 1 947 ворожих танків і 4 269 бойових броньованих машин.

Вас також можуть зацікавити новини: