Захисник України назвав втрати РФ на Донбасі за три дні / фото facebook.com/28brigade

На межі Донецької та Луганської областей українські воїни вираховують сили супротивників та безжально й методично знищують.

Упродовж трьох днів лише бронетехніки супротивника знищено близько 25 одиниць, повідомляє ТСН у вівторок, 30 серпня, посилаючись на відомості воїна Збройних сил України Кирала Вереса.

"Йшла колона: танки, "Бехи", БТРи! Підрахували, що десь 15 "коробочок". Ну, ми відбили цю атаку", - поділилися захисники України.

Відео дня

Воїни додали, що загарбники на Донбасі з ранку до ночі йдуть в атаку хвилями.

"Одна хвиля - 12-13 машин. Частина там залишилась. В обід - друга хвиля: 10-15 машин. Отак, там три чотири рази на добу. За три дні знищеної тільки бронетехніки противника близько 25 одиниць", - поділився Верес.

Нагадаємо, війська РФ без оголошення війни вдерлися в Україну рано вранці 24 лютого. Супротивники обстрілювали і військові, і цивільні об’єкти. Лише в одному Маріуполі Донецької області загинули десятки тисяч осіб.

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам. Станом на 29 серпня на нашій землі ліквідували близько 47 100 супротивників та, зокрема, 1 947 ворожих танків і 4 269 бойових броньованих машин.

Вас також можуть зацікавити новини: