Росіяни втратили три РСЗВ "Град" / скріншот

У районі міста Бахмут Донецької області українські воїни ліквідували три реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град" російських загарбників.

"Гради" знаходилися у тилу супротивника, їхні координати під час спецрозвідки виявили оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій Збройних сил України, повідомили ССО у своєму Telegram-каналі.

"…Координати оперативно передали побратимам з Сил оборони. Вся техніка та особовий склад були знищені "смачними" влучаннями нашої артилерії", - зазначається у повідомленні.

Варто зазначити, що росіяни не раз били з "Градів" по мирних українських населених пунктах, через що були жертви та багато руйнувань. Снаряди "Градів" можуть долати відстань понад 40 км.

Повномасштабна війна в Україні з РФ - новини, які варто знати

На початку червня президент Володимир Зеленський підтвердив, що ЗСУ перейшли в контрнаступ. Вже деокуповано низку населених пунктів у Донецькій області.

На Бахмутському напрямку українські воїни звільнили від росіян чимало нашої землі. Вранці 4 липня спікер Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов повідомив, що наші сили вибивають загарбників із раніше захоплених рубежів південніше та північніше Бахмута.

РФ на українській землі вже зазнала величезних втрат. Втрати ворога на 4 липня 2023 року становлять приблизно 231 030 окупантів. Крім того, повідомлялося, що з початку повномасштабного вторгнення знищено 647 ворожих РСЗВ.

Вас також можуть зацікавити новини: