Морські піхотинці розповіли про нові втрати окупантів

Було знищено міномет, автомобілі та 10 бойових машин піхоти.

Морські піхотинці за тиждень знищили 151 окупанта, два танки та чотири артилерійські системи.

Про це повідомив прес-центр командування Військово-морських сил Збройних сил України на своїй сторініці у соціальній мережі Facebook. "За минулий тиждень нашим військовим вдалось знищити: 151 окупанта, 2 безпілотних літальних апарати, 2 танки, 4 артилерійські системи, 1 міномет, 4 одиниці автомобільної техніки та 10 бойових машин піхоти", - йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначається, що ВМС ЗСУ докладають усіх зусиль із забезпечення безпеки судноплавства для подолання продовольчої кризи.

Зокрема, за тиждень в рамках Чорноморської "зернової ініціативи" дев'ять суден, на борту яких було понад 2 тисячі тонн зерна та інших продуктів харчування, покинули українські порти.

Втрати Росії в Україні

За даними Генерального штабу Збройних сил України, з початку повномасштабного вторгнення українські військовослужбовці знищили 114 130 російських окупантів. 740 - лише за минулу добу.

Раніше Командування Військово-Морських сил показало, як миколаївські морпіхи знищили тиловий пункт російських загарбників.

В Офісі президента кажуть, що під Бахмутом і Соледаром Донецької області, де зараз йдуть важкі бої, Росія могла втратити до 20 тисяч військовослужбовці.

За словами Міністра оборони Олексія Резнікова, втрати українських Сил оборони України вдесятеро менші, ніж у окупаційних військ.

Вас також можуть зацікавити новини: