У ЗСУ розповіли про серйозні втрати противника серед офіцерського складу / колаж УНІАН з фото ua.depositphotos.com та скріншоту

Втрати ворога на 3 лютого 2024 року під час повномасштабної війни проти українців серед офіцерського складу серйозно збільшилися, зокрема, ліквідовано майора запасу Сергія Петрова та трьох старших лейтенантів - Артема Євдокимова, Олексія Сергєєва та Равіля Бікбулатова.

"Вантажем 200" (так називають безповоротні втрати) також став командир однієї з ворожих штурмових рот Олексій Толубаєв, поділився офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан з позивним "Штірліц" на своєму Telegram-каналі. За його даними, ще "мінусовані" чотири російських лейтенанти - Денис Русанов, Ільдус Манадієв, Михайло Кошелєв, Михайло Кузьменко, і два молодших лейтенанти супротивника - Олександр Ламзін і Віталій Алексєєв.

"Штірліц" показав фото ліквідованих загарбників.

Відео дня

Український офіцер повідомив про серйозні втрати супротивника серед офіцерського складу / інфографіка t.me/a_shtirlitz

Які втрати ворога на 3 лютого - сьогодні це варто знати

Росіяни вже тривалий час намагаються рухатися вперед на низці напрямків в Україні, отримують "по зубах" від наших захисників і втрачають багато живої сили й техніки. 

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко підкреслював, що під час осінньо-зимового наступу росіяни не змогли захопити жодного дуже важливого об'єкта чи населеного пункту, але зазнали дуже серйозних втрат. Варто зазначити, що загальні втрати ворога на 3 лютого 2024 року становлять приблизно 387 940 супротивників.

Вас також можуть зацікавити новини: