За добу знищені понад 700 окупантів / скріншот

Продовжується війна в Україні, і за добу кількість ліквідованих російських загарбників перетнула нову психологічну позначку - 443 тисячі супротивників.

Знищено ще 780 росіян, і тепер загальні втрати ворога становлять 443 660 осіб, йдеться на сторінці Генерального штабу Збройних сил України в Facebook. За його даними, також ліквідовано ще десятки одиниць техніки РФ, у тому числі 29 бойових броньованих машин, 12 танків, шість одиниць спецтехніки та 31 одиницю автомобільної техніки та автоцистерн.

Крім того, втрати окупантів на сьогодні серед озброєння такі - "мінусовано" одну крилату ракету та 30 артилерійських систем. Ще ліквідовано 22 ворожі дрони оперативно-тактичного рівня.

Відео дня

За добу ліквідовано майже 800 окупантів / інфографіка УНІАН

У центрі уваги війна в Україні - останні новини онлайн треба прочитати

Росіяни вже тривалий час намагаються наступати на низці напрямків в Україні, зокрема на Авдіївському та Новопавлівському, і отримують від Сил оборони української держави гідну відсіч. Російська сторона зазнає значних втрат. Варто зазначити, що втрати ворога на 1 квітня 2024 року становили приблизно 442 880 окупантів.

Військовий експерт Олексій Мельник говорив, що супротивники навряд чи здатні перейти у масштабний наступ по всій лінії фронту, але можуть здійснити на одному з напрямків спробу прориву.

Вас також можуть зацікавити новини: