Олексій Мельник розповів, яким може бути новий наступ Росії в українській державі / колаж з фото REUTERS та скріншоту

Триває повномасштабна війна в Україні, і російські загарбники навряд чи по всій лінії фронту здатні перейти у масштабний наступ.

Військовий експерт Олексій Мельник сказав Liga.net, що "на одній з ділянок буде… спроба прориву". За його словами, у тому місці, де готуються наступальні дії, має спостерігатися аномальна концентрація сил супротивника - і техніки, і окупантів. "І є, скажімо, надія, сподівання на те, що це не залишиться непомічним", - додав він.

Відео дня

Чи можливий ворожий наступ на Київ - сьогодні це варто прочитати

Військовий аналітик, майор запасу Збройних сил України Олексій Гетьман говорив, що росіяни наприкінці весни можуть спробувати здійснити ще один серйозний наступ. Офіцер також сказав, країна-агресор готова створити ще щонайменше дві армії.

У лютому командир батальйону "Вовки да Вінчі" Сергій Філімонов ("Філя") спрогнозував, що українцям не загрожує наступ на Київ 2024. За його словами, не виключено, що супротивники у майбутньому знову вирішать наступати на столицю України. "Філя" спрогнозував, що у найближчі роки Україна може перемогти Росію.

Вас також можуть зацікавити новини: