Знищено ще одного непересічного посіпаку РФ / фото ua.depositphotos.com

Ліквідовано Олександра Пукачова (кличка "Масажист") - начальника штабу окремого гвардійського розвідувального батальйону РФ "Спарта" імені знищеного бойовика Арсена Павлова ("Моторола").

Про ліквідацію одного з ватажків супротивників в Telegram повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан, відомий під позивним "Штірліц", і показав фотографію нового "вантажу 200".

"...успішно демобілізований: ... начальник штабу орб "Спарта" Олександр "Масажист" Пукачов...", - поділився воїн.

Відео дня
Знищений Олександр Пукачов / фото t.me/a_shtirlitz

На сторінці батальйону шпигунів супротивника у російській соцмережі "ВКонтакте" йдеться, що начальник штабу був знищений 7 липня. Інших подробиць у батальйоні не розкрили. Варто зазначити, що Пукачов народився 8 грудня 1985 року.

Повномасштабна війна в Україні триває - що потрібно знати

Вранці 9 липня Генштаб ЗСУ повідомив, що противники намагалися наступати на Донбасі, але не домоглися успіхів. За його даними, зокрема, вороги вели штурмові дії на Лиманському напрямку і отримали гідну відсіч.

На півдні української держави воїни продовжують контрнаступати. Спікер Української добровольчої армії "Південь" заявив, що супротивники за великим рахунком не розуміють, звідки очікувати активніших наступальних дій наших бійців.

РФ вже зазнала колосальних втрат в Україні. Загальні втрати ворога на 9 липня 2023 року становлять 234 040 окупантів.

Довідка УНІАН. У серпні 2014 року було створено банда "Спарта" і воювала на боці так званої "ДНР", яку підтримувала Росія. Бандою керував Арсен Павлов. 16 жовтня 2016 року ватажок бойовиків був знищений у тимчасово окупованому Донецьку. Зараз "Спарта" є окремим підрозділом Сухопутних військ РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: