Під час українського контрнаступу вороги мають серйозні проблеми, поділився Сергій Братчук / фото УНІАН

Під час того, як триває контрнаступ ЗСУ, російські загарбники змушені діяти за планом військово-політичного керівництва української держави.

Супротивники на південному напрямку набудували фортифікацій, але метушаться, розповів спікер української добровольчої армії "Південь", очільник Громадської ради при Одеській обласній військовій адміністрації Сергія Братчука в ефірі телемарафону.

"…ворог метушиться і за великим рахунком не розуміє, звідки все-таки будуть більш активні наступальні дії українського війська - це на сьогодні виглядає саме так… Сьогодні ворог змушений діяти за планом українського військово-політичного керівництва", - зазначив він.

Відео дня

Війна в Україні - сьогодні це треба знати

Генштаб Збройних сил України повідомляв, що наші захисники та захисниці ведуть контрнаступальні дії на Бердянському й Мелітопольському напрямках.

За словами керівниці Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталії Гуменюк, загарбники дуже суттєво притиснуті на Запорізькому напрямку.

Варто зазначити, що РФ на українській землі зазнала величезних втрат. Загальні втрати ворога на 8 липня становлять приблизно 233 440 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: