Для настання миру в Україні Володимир Путін має бути відсторонений, вважає оглядач / колаж з фото JointForcesCommandAFU і скріншоту

Триває повномасштабна війна в Україні, і є єдиний надійний спосіб, яким можна назавжди покласти край протистоянню.

Якщо піти на перемир'я на умовах РФ, то це додасть тирану Володимиру Путіну сміливості обирати нові цілі для експансії, публікує думку оглядача журналу Observer із закордонних справ Саймона Тісдалла The Guardian. На думку аналітика, мир не настане, поки тиран не втратить владу.

"Єдиний надійний спосіб назавжди покласти край цій війні на справедливих умовах - це усунути від влади будь-якими доступними законними засобами месіанського масового вбивцю, який її почав: Володимира Володимировича Путіна", - підкреслив експерт.

Відео дня

Мирні переговори з РФ потрібні чи ні - що варто знати

Папа Римський Франциск говорив, що "сильнішим буде той, хто дивиться на ситуацію, думає про людей, має сміливість підняти білий прапор і вести переговори". Президент України Володимир Зеленський говорив, що Володимир Путін у переговорному процесі не зацікавлений, і диктатор може використати паузу в бойових діях, щоб посилити свої окупаційні війська.

Український лідер наголошував, що ніхто не знає, коли закінчиться війна в Україні. На думку верховного представника Євросоюзу з питань зовнішньої політики Жозепа Боррелья, результат протистояння буде "вирішено цієї весни чи влітку".

Вас також можуть зацікавити новини: