За словами Пєскова, в РФ не мають сумнівів, що "всі цілі та завдання спеціальної військової операції будуть досягнуті" / Фото УНІАН

Київська влада багато разів висловлювала погрози на адресу президента РФ Володимира Путіна, проте, за словами прес-секретаря глави російської держави Дмитра Пєскова, насправді "вони нічого не досягнуть". Про реакцію Кремля на нещодавню заяву Володимира Зеленського інформують росЗМІ.

Як відомо, в інтерв’ю британському виданню The Sun президент України заявив, що Росія не полишає намірів будь-яким способом знищити його, і Київ своєю чергою також може ліквідувати Путіна, якщо буде така можливість, адже йдеться про захист країни.

Відповідаючи на запитання журналіста, чи скористається Київ можливістю вбити Путіна, якщо така з'явиться, Зеленський зауважив: "Це війна, і Україна має всі права захищати свою землю".

Відео дня

"Якщо ви пам'ятаєте, із України було багато словесних нападів на Путіна на різних рівнях. Ми добре розуміємо це. Вони нічого не досягнуть. Ми не маємо сумнівів, що всі цілі та завдання спеціальної військової операції будуть досягнуті", - відреагував речник російського лідера.

Війна Росії проти України - останні новини

Президент України Володимир Зеленський оцінив поточну роль Китая у війні Росії проти України. За його словами, він не бачить у керівництва Китаю бажання допомогти Росії загарбати Україну.

"Я не бачу, що Китай зацікавлений допомагати Росії окупувати Україну. І я дійсно думаю, що Росія тиснутиме доти, доки США разом із Китаєм не скажуть їй дуже, дуже серйозно, щоб вона залишила територію", – заявив президент.

Також УНІАН повідомляв, що за час повномасштабної війни загинули 10 тисяч цивільних українців. Також підтверджено більше 18 500 випадків поранення цивільних осіб, повідомляє Моніторингова місія ООН з прав людини в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: