За добу росіяни завдали одного ракетного та три авіаційних удари

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Упродовж доби російські окупанти завдали по території України одного ракетного та три авіаційні удари, а також здійснили п'ять обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє в оперативній інформації щодо російського вторгнення станом на 18:00. "Протягом доби противник завдав одного ракетного та трьох авіаційних удари, здійснив 5 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів", - йдеться у повідомленні.

Також у Генштабі зазначили, що ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою, адже ворог і надалі ігнорує закони та звичаї війни, продовжує застосовувати тактику терору проти мирного населення.

Ракетні удари по Україні

У цьому році найбільшу ракетну атаку по Україні росіяни провели 9 березня. Тоді вони випустили 81 ракету, одна з яких влучила в житлову зону на Львівщині, внаслідок чого загинуло четверо людей. Дісталося й іншим українським областям.

А сьогодні представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов заявив, щ найближчим часом росіяни не будуть вдаватися до тактики масованих ракетних ударів по Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: