На Сіверському напрямку ворог завдав авіаударів по об’єктах цивільної та військової інфраструктури / фото УНІАН, Андрій Марієнко

За минулу добу ворог завдав 13 ракетних та 23 авіаційних удари по території України.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Протягом минулої доби ворог завдав 13 ракетних та 23 авіаційних удари по об’єктах на території України. Зокрема, постраждала інфраструктура в районах населених пунктів Великі Проходи, Авдіївка, Невельське, Мар’їнка, Велика Новосілка, Нескучне, Вільне Поле, Полтавка, Малі Щербаки, Білогір’я, Тернові Поди, Благодатне, Сухий Ставок, Костромка та Безіменне", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Крім того, ворог вів повітряну розвідку з застосуванням БпЛА. Зафіксовано 36 вильотів. Тим часом на Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін.

На Сіверському напрямку ворог завдав авіаударів по об’єктах цивільної та військової інфраструктури в районах населених пунктів Славгород і Велика Писарівка Сумської області.

На інших напрямках російські окупанти обстріляли військову та цивільну інфраструктуру із танків, бойових машин, ствольної та реактивної артилерії.

Так на Харківському напрямку ворог атакував в районах населених пунктів Дмитрівка, Прудянка, Золочів, Соснівка, Дуванка, Уди, Липці, Перемога, Момотове, Борщова; на Слов’янському напрямку - в районах населених пунктів Слов’янськ, Долина, Краснопілля, Велика Комишуваха, Микільське, Дібрівне; на Краматорському напрямку - біля Серебрянки, Кривої Луки, Сидорового, Григорівки, Івано-Дар’ївки та Спірного.

Тим часом на Бахмутському напрямку ворожі обстріли було зафіксовано в районах населених пунктів Зайцеве, Миколаївка Друга, Весела Долина, Соледар, Бахмутське, Бахмут і Яковлівка, а на Авдіївському напрямку обстрілів із мінометів та ствольної артилерії зазнали Красногорівка, Авдіївка, Опитне, Водяне, Карлівка та Первомайське.

На Новопавлівському напрямку ворог вів обстріли в районах населених пунктів Мар’їнка, Новомихайлівка, Микільське, Вугледар, Шевченко, Велика Новосілка, Богоявленка, Нескучне, Времівка, а на Запорізькому напрямку в районах населених пунктів Новоандріївка, Гуляйполе, Чарівне, Новосілка, Щербаки, Вільне Поле, Малинівка, Оріхів, Новопіль. На Південнобузькому напрямку противник продовжив обстріли вздовж лінії зіткнення.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що у Генштабі розказали про ситуацію на деокупованих територіях. Туди вже повертається Нацполіція, а сапери проводять розмінування.

Вас також можуть зацікавити новини: