Знищено одразу три засоби ППО РФ: Генштаб відзвітував про нові удари ЗСУ

Натомість РФ продовжує завдавати удари по цивільних об'єктах.

Підрозділи ракетних військ України завдали удари по трьох засобах ППО РФ, трьох пунктах управління, двох складах боєприпасів та 1 засобу РЕБ, повідомили в Генштабі.

Крім того, українська авіація завдала ударів по 11 районах зосередження особового складу, 1 пункту управління, 3 районах розташування зенітно-ракетних комплексів ворога. Натомість армія РФ продовжує бити зокрема і по цивільних об'єктах. 

"Загалом ворог завдав 3 ракетних та 159 авіаційних ударів, здійснив 162 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені та загиблі серед цивільного населення", – йдеться в зведенні Генштабу.

РФ продовжує штурмувати українські позиції на всій лінії фронту.

Війна в Україні - останні новини

Як повідомляє Генштаб, протягом минулої доби на фронті між українськими та російськими військами відбулося 71 бойове зіткнення.

Новий головком ЗСУ Олександр Сирський заявив, що війна переходить у нову стадію. Україна вже запустила власне виробництво зброї та боєприпасів, але для ведення війни цього поки що недостатньо.

Він також сказав, що втрати РФ у війні більші у 7-8 разів за українські. Попри це, ворог поставив мету за будь-яку ціну захопити місто Куп'янськ у Харківській області. 

Станом на сьогоднішній ранок втрати Росії у війні вже становлять 398 140 осіб. Збройні сили України минулої доби, 13 лютого, ліквідували ще 1060 російських окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: