ЗСУ ліквідували спецназівця Кадирова / OSINT Georgia

Українські воїни ліквідували 30-річного "спецназівця" "Ахмата" Раміза Мамедова, який "засвітився" у роликах Рамзана Кадирова.

Як повідомив OSINT-експерт Іраклій Комахідхе, в останні роки Мамедов таксував та перепродував машини. Не маючи навіть досвіду строкової служби, пішов на війну "добровольцем", а згодом уклав контракт у спецназі "Ахмат".

Ліквідований кадирівець / OSINT Georgia

За даними експерта, Мамедов був кулеметником, а під час навчання в "Ахматі" навіть став "героєм" пропагандистського відео Кадирова. Зокрема, ліквідований кадирівець заявив, що пішов "віддати борг країні" після того, як на війні безвісти зник його сусід.

Мамедова поховали на хуторі Жуків Семикаракорського району Ростовської області 10 грудня, де зараз живуть його батьки. Місце ліквідації невідоме.

Втрати Росії в Україні - актуальні дані

За даними Генштабу, загальні бойові втрати Росії в Україні складають близько 100 950 чоловік особового складу.

Крім того, ЗСУ регулярно знищують десятки кадирівців. Як зазначалося раніше, тіктокери Кадирова не беруть безпосередньої участі у боях, натомість виконують функції загороджувальних загонів. 

Саме тому чеченські підрозділи які базуються у захоплених містах. Нещодавно поблизу Токмака Запорізької області ЗСУ запустили "салют" по штабу з кадирівцями.

Вас також можуть зацікавити новини: