ЗСУ розгромили пункт управління окупантів та позиції ворожих ЗРК

Сили оборони України продовжують звільняти українську землю від російських окупантів та завдавати противнику великих втрат.

Як повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у ранковому зведенні, протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу озброєння та військової техніки противника.

Водночас підрозділами ракетних військ і артилерії та безпілотних систем уражено 1 пункт управління, 3 зенітно-ракетних комплекси, 5 артилерійським засобам, 1 склад боєприпасів противника.

Відео дня

Війна в Україні: останні новини

Раніше начальник прес-служби Східного угруповання військ Збройних сил України Ілля Євлаш зазначив, що на сході тривають щоденні інтенсивні бої і тільки "за минулу добу противник більше тисячі разів наносив вогньове ураження по позиціям наших захисників".

14 вересня у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ повідомляється, що українські захисники відбили атаки російських загарбників на Авдіївському і Мар'їнському напрямках та здобули частковий успіх в Кліщіївці та Андріївці. 

На тлі невдач на полі бою Росія застосувала тактику терору цивільного населення. Рано вранці в п’ятницю, 15 вересня, російські окупанти завдали по Україні чергового удару зі застосуванням ударних безпілотників. 

Вас також можуть зацікавити новини: