Військові відбили наступ окупантів біля Потьомкиного \  facebook.com/GeneralStaff.ua

Українські військові відбили наступ окупантів поблизу Потьомкиного на Південнобузькому напрямку.

Про це на сторінці у Facebook повідомляє Генштаб ЗСУ.

"На Південнобузькому напрямку противник зосереджується на обороні зайнятих раніше рубежів та позицій. Здійснював обстріли позицій наших військ та цивільної інфраструктури з танків, ствольної та реактивної артилерії у районах населених пунктів Степова Долина, Олександрівка, Посад-Покровське, Прибузьке, Новомиколаївка, Любомирівка, Новогригорівка, Киселівка, Первомайське, Кобзарці, Партизанське, Червона Долина, Широке, Березнегувате, Велике Артакове, Андріївка, Новоселівка, Шевченкове, Ольгине, Миролюбівка, Любимівка та Петрівка. Завдав авіаційних ударів у районах населених пунктів Лозове, Сухий Ставок, Велике Артакове, Хрещенівка. Був зупинений Силами оборони під час ведення наступальних дій у напрямку населеного пункту Потьомкине", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Тим часом у Чорноморській та Азовській морських зонах основні зусилля противника зосереджені на веденні розвідки та блокуванні цивільного судноплавства в північно-західній частині Чорного моря. В готовності до застосування високоточної зброї перебувають носії крилатих ракет морського базування типу "Калібр".

Як повідомляв УНІАН, за добу на південному напрямку українські захисники знищили п'ять складів боєприпасів російських окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: