ЗСУ влаштували "пекельну" добу окупантам: що потрапило під удар

Крім того, авіація завдала 10 ударів по районах зосередження ворога.

За минулу добу українські ракетні війська та артилерія уразили дев'ять районів зосередження російських окупантів та їхньої техніки. Про це йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці Генерального штабу Збройних сил України щодо оперативної інформації станом на 06:00.

Зазначається, що авіація Сил оборони за минулу добу завдала 10 ударів по районах зосередження окупантів.

"Підрозділи ж ракетних військ і артилерії уразили дев'ять районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, склад пально-мастильних матеріалів, два зенітно-ракетних комплекси, артилерійський підрозділ на вогневій позиції, а також станцію радіоелектронної боротьби", - йдеться у повідомленні.

Війна в Україні - російські втрати

З початку повномасштабного вторгнення ЗСУ ліквідували 173 360 окупантів, з них 460 за минулу добу. 

На півдні ЗСУ знищили станцію РЕБ, танк і базу БПЛА окупантів. Під удар потрапив і склад боєприпасів протиповітряної оборони, польовий пункт боєпостачання та спостережний пункт ворога.

Своєю чергою, за тиждень воїни ВМС знищили 141 окупанта, танк, два мінометні розрахунки та чотири сховища з боєприпасами.

Вчора, 31 березня, ЗСУ показали кадри роботи ППО по "Шахедах" під час нічної атаки РФ. У кадр потрапила робота воїнів зенітного ракетного підрозділу та мобільних вогневих груп повітряного командування "Схід".

Березень 2023 року став рекордним місяцем зі знищення в Україні російських засобів протиповітряної оборони (ППО) з вересня 2022-го. У березні тільки Служба безпеки опублікувала кілька відео, на яких була відображена робота українського спецназу, який знищує російські ЗРК "ТОР-М2".

Вас також можуть зацікавити новини: