Звільнення Криму стане тригером: Піонтковський спрогнозував, що станеться в Росії

На думку політолога, після деокупації українського Криму, на Росію чекають серйозні зміни.

Політолог і публіцист Андрій Піонтковський вважає, що попри заяви про високу підтримку Путіна росіянами, населення Росії вже на межі. Він прогнозує, що деокупація Криму українськими військами може стати тригером для серйозних політичних змін у Росії.

В ефірі "24 каналу" Піонтковський нагадав, як голова ГУР МО України Кирило Буданов говорив, що остаточнке звільнення окупованих загарбниками досягатиметься не лише військовим шляхом, а комбінацією військових та політичних дій.

На думку Піонтковського, саме така операція стане тригером політичних змін в країні-агресорці, після чого РФ буде вести перемовини про відведення тих російських структур, що залишилися, з окупованих територій України.

Ситуація в окупованому Криму

Російські загарбники почали будувати на території окупованого півострова фортифікаційні споруди. Ці роботи та риття окопів почалися в Армянському та Джанкойському районах Криму. 

Крім того, росіяни починають продавати майно та вивозять родини з окупованого Криму. Представник ГУР Андрій Юсов порадив всім, хто працює на Росію, покинути український півострів, поки є така можливість. 

Водночас гауляйтер Криму Сергій Аксьонов скаржиться на проблеми з потоком туристів. Причиною цьому нібито є "логістичні труднощі". 

Вас також можуть зацікавити новини: