Представник розвідки розповів про втечу окупантів з українського Криму / фото ua.depositphotos.com

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив, що тим, хто працює на Росію, краще найближчим часом покинути тимчасово окупований Крим.  

Відповідаючи в ефірі телеканалу FREEДОМ на питання щодо "загадкових вибухів" на території українського півострова Юсов зазначив, що "добре відомо", що це було. За його словами, відповідальність за те, що відбувається на тимчасово окупованих територіях, несе саме окупаційна влада.

"І для того, щоб там був мир і порядок, півострів необхідно деокупувати й повернути туди законну українську владу. Власне, повернути Крим у рідну українську гавань, що обов’язково і станеться найближчим часом. Тому всім тим, хто працює на Росію, дійсно, найближчим часом краще покинути територію українського Криму", – додав він.

Відео дня

За інформацією представника розвідки, процес виїзду з території тимчасово окупованого Криму дуже активно відбуваєтсья на рівні російського керівництва, командування, окупаційного військового корпусу та так званої "адміністрації". Вони продають нерухомість на півострові та вивозять звідти родини.

"Але іншим – рядовому складу – кажуть про те, що "не переживайте, все спокійно, все під контролем". Але це вже як мем "спецоперація, так звана, йде за планом". Але свої сім’ї вивозять і дуже активно. І це привід задуматися всім іншим, хто пов’язав свою долю зі злочинним путінським рашистським режимом. Крим краще залишати, поки така можливість є", – наголосив Юсов.

Звільнення Криму

Після того, як в окупованому Джанкої пролунали вибухи, серед російських загарбників у Криму сіється паніка. Голова Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк наголосила, що українські війська мають намір зупинитися лише на кордонах України 1991 року. 

21 березня у вечірньому відеозверенні президент України Володимир Зеленський заявив, що з Криму вже почалася міграція "найбільш далекоглядних щурів держави-терориста". Він зауважив, що українська армія деокупує півострів.

Вас також можуть зацікавити новини: