Військова інфраструктура в Криму важлива для Кремля / фото УНІАН

Збройні Сили України завдали удару по Феодосії сьогодні вночі ракетами Storm Shadow. Протиповітряна оборона Росії не здатна захистити військові об'єкти в тимчасово окупованому Криму

"Зараз всі схиляються до думки, що корабель РФ "Новочеркаськ" у Феодосії був знищений саме ракетою Storm Shadow. Цей тип ракет дійсно може здійснювати такі ефективні удари. Хочу нагадати, що в серпні наша авіація завдала удару по десантному і підводному човнах РФ в Новоросійську. Тоді теж були застосовані далекобійні системи ураження, зокрема, ракети Storm Shadow і Scalp. Як ми можемо бачити, ефект застосування цих ракет просто колосальний", - розповів аналітик Defense Express Сергій Згурець у коментарі "Еспресо".

За його словами, військова інфраструктура в Криму важлива для Кремля, але вони не можуть її захистити.

Відео дня

"Сьогодні також абсолютно очевидним стало те, що російська система ППО не здатна забезпечити охорону військових об'єктів у Криму. Ці об'єкти є для них критично важливими. Втім, Україна продовжує знищувати військову інфраструктуру окупантів у Криму", - підсумував екперт.

Знищення корабля "Новочеркаськ" - головні новини

26 грудня повітряні сили підтвердили знищення десантного корабля "Новочеркаськ" у тимчасово окупованій Феодосії. Тактична авіація атакувала корабель крилатими ракетами.

У свою чергу у РФ підтвердили удар по "Новочеркаську", але заявили, що збили два українських Су-24.

Вас також можуть зацікавити новини: