До Мінська прибули Еро, Штайнмаєр та Лавров / фото УНИАН

Міністри закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр, Франції Жан-Марк Еро і Росії Сергій Лавров прибули до Мінська для участі у зустрічі глав зовнішньополітичних відомств країн "нормандської четвірки" щодо Донбасу.

Про це повідомляє білоруське телеграфне агентство БЕЛТА.

Читайте такожКлімкін прибув до Мінська для участі у зустріч глав МЗС країн "нормадського формату"

Відео дня

Зазначається, що, виступаючи перед приїздом до Мінська на Берлінському форумі щодо зовнішньої політики, німецький міністр заявив, що робота над реалізацією домовленостей щодо врегулювання ситуації в Україні просувається повільно, однак, незважаючи на всі труднощі, вона має бути продовжена.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні у другій половині дня в мінському Президент-готелі запланована зустріч глав МЗС країн «нормандської четвірки» щодо Донбасу.

Про пропозицію провести цю зустріч у білоруській столиці стало відомо ще минулого тижня. Потім у ЗМІ сторони підтвердили намір зібратися в Мінську в "нормандському форматі" на цю дату.

Спецпредставник ОБСЄ в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Мартін Сайдік також висловив сподівання, що зустріч відбудеться в столиці Білорусі 29 листопада.