Ілюстрація / REUTERS

Внаслідок теракту у Манчестері було поранено щонайменше 119 осіб. Про це повідомляє британське видання Daily Mail

Однією із 22 загиблих булавосьмирічна дівчинка Саффі Роуз Руссос, яка навчається у початковій школі. Також поліція назвала імена ще декількох загиблих, і зокрема 18-річної Джордини Калландер та 26-річного Джона Аткінсона.

Радикальне ісламське угруповання "Ісламська держава" повідомило, що один з її "солдатів" привів у дію вибуховий механізм бомби під час концерту американської співачки Аріани Гранде.

Відео дня

Читайте такожУ мережі показали виступ Аріани Гранде в Манчестері за кілька хвилин до вибуху (відео)

За даними Daily Mail, щонайменше 119 осіб отримали поранення під час найстрашнішої атаки з часу вибухів у Лондоні, які сталися 7 липня 2005 року. Серед постраждалих 59 осіб було госпіталізовано, в тому числі 12 дітей. Ще 60 осіб отримали медичну допомогу на місці.

Видання зазначає, що смертник, який загинув у концертному залі "Манчестер Арена", був відомий владі, але його ім'я не називається.

Також пізніше на півдні Манчестера антитерористичні сили затримали 23-річного чоловіка, намагаючись з'ясувати, чи мав смертник спільників.

Представники сил безпеки повідомили, що попередній аналіз вказує на те, що вибуховий пристрій був виготовлений експертом.

Читайте такожЗМІ дізналися ім'я смертника, який підірвав себе у Манчестері

Разом з тим, сказано, що сотні людей відчайдушно намагаються відшукати своїх близьких, які зникли безвісти після теракту. В той же час поліція повідомила деяким батькам, що їхні діти загинули.