Дональд Трамп і Джон Келлі / REUTERS

Президент США Дональд Трамп звільнив Райнса Прібуса з посади голови апарату Білого дому і призначив замість нього міністра внутрішньої безпеки США Джона Келлі.

Про це Трамп написав на своїй сторінці в Twitter.

Читайте такожНовий глава прес-служби Трампа має намір зупинити витік інформації

Відео дня

"Я з радістю повідомляю вам про те, що тільки що призначив генерала Джона Келлі головою апарату Білого дому", - написав Трамп.

За його словами, Келлі є "видатним американцем і видатним лідером". Трамп також відзначив заслуги Келлі на його поточній посаді міністра внутрішньої безпеки країни.

Також, президент США подякував Райнсу Прібусу "за його службу і відданість країні". "Ми багато чого досягли разом і я пишаюся ним!", - додав Трамп.

Раніше УНІАН повідомляв, що прес-секретар президента США Дональда Трампа Шон Спайсер подав у відставку. Причиною звільнення New York Times називає незгоду Спайсера із призначенням Ентоні Скарамуччі головою департаменту комунікацій Білого дому.

Після призначення Ентоні Скарамуччі директором з комунікацій Білого дому в оточенні президента Дональда Трампа справа дійшла до відкритих конфліктів. Журнал The New Yorker повідомив у четвер, 27 липня, що Скарамуччі назвав Райнса Прібуса "параноїдальним шизофреніком".