Берлусконі мав тісну дружбу з Путіним / фото REUTERS

У 2013 році Путін дуже налякав колишнього італійського прем'єр-міністра  Сильвіо Берлусконі під час спільного полювання.

Про це сказав екс-сенатор від партії Берлусконі "Вперед, Італія!" Фабріціо Чікітто, повідомляє видання Corriere della Sera. Чікітто акцентував, що про це йому повідав за життя сам Берлусконі. Сам політик, розповідаючи цю історію Чікітто, сказав, що до того часу ніколи не тримав в руках зброї, але Путін наполягав та дав йому рушницю.

"Коли ми йшли по снігу, він побачив двох оленів і показав мені, щоб я вибрав  одного: "Це твій. Стріляй". Я дав йому зрозуміти, що навіть, якби я помер, я б не стріляв. Тоді він застрелив їх обох", - переповів слова Берлусконі Чікітто.

Відео дня

Після цього Путін задоволено подивився на колишнього італійського прем'єра і сказав: "Сьогодні я запропоную тобі надзвичайну їжу". Після цього він взяв ножа та пішов до вбитих оленів. "Він четвертував тварину і вирізав її серце. Потім він взяв тацю, дав її мені і поклав зверху шматок закривавленого м’яса зі словами: "Це буде виняткова страва". Я пішов за дерево і мене знудило", - переказав слова нині покійного Берлусконі його товариш.

Чікітто додав, що Берлусконі закінчив свою розповідь такими словами: "Можливо, це звичка мисливця".

Дружба Берлусконі і Путіна

Берлусконі мав тривалі і дуже тісні дружні відносини з Путіним та займав тверду антиукраїнську позицію. У 2022 році він всіляко виправдовував  повномасштабне вторгнення РФ в Україну. 

А у лютому 2023 року Берлусконі заявив, що російського вторгнення в Україну не було б, якби український президент Володимир Зеленський "припинив нападати на дві автономні республіки Донбасу".

Вас також можуть зацікавити новини: