У Німеччині чимало біженців з України / фото REUTERS

У Берліні троє російськомовних чоловіків напали на двох біженок з України. Про це повідомляє прес-служба поліції міста.

Інцидент стався в центральному районі німецької столиці в суботу вдень. Згідно зі свідченнями потерпілих і свідків, в берлінському метро двох громадянок України 24 і 25 років почали ображати троє чоловіків, які розмовляли російською мовою.

Коли дівчата вийшли з вагона на станції Александерплац, один з чоловіків схопив молодшу українку за волосся і вдарив по голові. У конфлікт втрутилися інші пасажири, після чого нападники поспішили втекти.

Відео дня

Після інциденту постраждала дівчина поскаржилася на головний біль, але від допомоги медиків відмовилася. Зараз цей випадок розслідує німецька поліція.

Українські біженці на Заході - останні новини

Влада Фінляндії заявила, що біженці з України все частіше стають жертвами трудової експлуатації. Українці погано знають місцеві закони, чим зловживають деякі роботодавці.

У США вирішили запустити нову програму допомоги біженцям. Вона дозволить американським громадянам на законних підставах допомагати біженцям, що прибувають, фінансово і в наданні житла.

Австрійський чиновник відправив до Москви двох неповнолітніх біженців з України. Це рішення не було погоджено ані з Україною, ані навіть з профільними відомствами самої Австрії.

Вас також можуть зацікавити новини: