Володимир Путін не може довго сидіти, стверджує експерт / скріншот відео

Велика прес-конференція російського президента Володимира Путіна (так звана "пряма лінія") вперше з 2012 року не відбудеться, оскільки глава РФ не здатний витримати тривале інтенсивне напруження.

Президент Росії просто не може висидіти, розповів російський історик і політичний аналітик Валерій Соловей журналістці Юлії Латиніній.

"Він не може витримати тривалого інтенсивного напруження... велика прес-конференція чи "пряма лінія" - це не менше трьох годин, тим більше, він любить ставити рекорди, рекордами доводячи свою фізичну міць і своє інтелектуальне значення...", - заявив експерт.

За його словами, Путіну зробили відносно нескладну операцію.

"Він не може висидіти. Йому була зроблена операція, до речі, відносно нескладна..., але справа не в цій операції, справа в загальному самопочутті... це абсолютно банальна... операція, трошки поліпшує якість життя", - поділився історик.

Раніше Валерій Соловей говорив, що у Володимира Путіна є кілька діагнозів, в тому числі дуже важка онкологія.

"Пряма лінія" з Путіним - що треба знати про захід зараз

Володимир Путін, починаючи з 2012 року, в грудні проводив велику прес-конференцію і нібито відповідав на "питання громадян країни". Після того, як росіяни відступили з Херсона, з'явилася інформація, що в поточному році "прямої лінії" з Путіним не буде.

Нагадаємо, 12 грудня спікер Путіна заявив, що у 2022-му очільник РФ не проводитиме щорічну велику прес-конференцію.

Публіцист та політолог Андрій Піонтковський стверджував, що після відступу окупантів з Херсона в бункері російського лідера вже немає людини, яка б вірила в можливість перемоги Росії над Україною.

Вас також можуть зацікавити новини: