Марк Цукерберг готується провести кінець світу на Гаваях / фото REUTERS

Засновник Facebook і Meta Марк Цукерберг будує бункер за $100 млн на Гаваях, повідомляється в розслідуванні Wired.

Комплекс на острові Кауаї буде складатися з понад десяти будівель з двома центральними особняками, які будуть з'єднані тунелем, що веде до підземного сховища площею 5 тис.кв. футів з аварійним люком, до якого можна дістатися за допомогою сходів.

На території маєтку буде розміщений резервуар для води діаметром 55 футів і висотою 18 футів, а ранчо і сільське господарство площею 1,4 тис. акрів вже готові до вирощування їжі.

Відео дня

Майбутній маєток оточує стіна висотою 1,8 м, кожен робітник підписує договір про нерозголошення. Укриття вже почали будувати. Це один з найдорожчих проектів індивідуального будівництва в історії.

Діяльність Цукерберга - деталі

Компанія Meta Марка Цукерберга розробляє нову потужну систему штучного інтелекту з відкритим вихідним кодом. Цукерберг хоче, щоб система штучного інтелекту була такою ж потужною, як GPT-4, який OpenAI запустив у березні.

Раніше Meta Platforms, Inc. (колишня Facebook, Inc .) спільно з британською службою допомоги Revenge Porn Helpline представила спеціальний сервіс для захисту користувачів від "порнопомсти" - публікації інтимних фото людини без її дозволу.

Вас також можуть зацікавити новини: